اوپرت؛ شگفت انگیزترین مرز ایران

به گزارش وبلاگ وبکو، شگفت انگیزترین مرز ایران در حقیقت مرز بین مازندران و سمنان است که در آن، هم جنگل می بینیم و هم دشت، هم بیابان و هم کویر. این منطقه اوپرت نام دارد؛ مرز بین جنگل و کویر.

اوپرت؛ شگفت انگیزترین مرز ایران

اوپرت در حقیقت در جنوبی ترین نقطه مازندران و شمالی ترین نقطه سمنان واقع شده. اینجا روستایی ست به همین اسم که جزو مازندران به حساب می آید، اما دامداران مناطق شمالی سمنان هم اینجا را به عنوان ییلاق خود انتخاب می کنند و دام هایش را در دشت های برای چرا رها می کنند.

خانه های روستایی دشت های زیبا، کوه های زیبا پوشیده شده از چمن، چشمه های جوشان با آب گوارا که در این منطقه به چشم می خورد همه از زیبایی های اوپرت است.

به دلیل ارتفاع زیاد ابرهای باران زا بیشتر در شمال دامنه متوقف می شود و سمت شمالی دیواره همیشه پوشیده شده از گیاهان تازه ولی سمت جنوبی به دلیل بارش کمتر بیشتر به سمت زردی می رود.

اوپرت، جایی ست مثل استخرگاه، با دشت های وسیع و خانه های روستایی که شیروانی رنگی شان از دور معلوم اند. از آنجایی که این ییلاق جزو منطقه حفاظت شده پرور است، تنوع جانوری و گیاهی زیادی هم دارد. جز گوسفندها و گاوها که در دامنه دشت ها می چرند، اسب های وحشی هم کامل کننده تصویری ست که پیش رویمان می بینیم.

منطقه اوپرت علاوه بر همه زیبایی های بی نظیری که دارد، با مناطق گردشگری همچون دریاچه چورت و باداب سورت هم همجوار است. گردشگرانی که به این منطقه سفر می کنند می توانند بازدید از این جاذبه های گردشگری را نیز در برنامه مسافرت خود بگنجانند.

چورت در بخش چهاردانگه مازندران قرار گرفته است و دریاچه ای بکر در دل جنگل است. برای دسترسی به این دریاچه می توانید از جهت ساری کیاسر بعد از طی مسافتی حدود 25 کیلومتر بعد از روستای چورت وارد جهت فرعی شوید و سپس با طی کردن 15 کیلومتر به روستای چورت برسید. از روستای چورت جاده خاکی به مسافت 10 کیلومتر را طی کنید تا به دریاچه چورت برسید.

جهت دسترسی به اوپرت؛ شگفت انگیزترین مرز ایران

جهتهای دسترسی به این منطقه از دوسمت امکان پذیر است.

جهت اول از جاده سمنان از سمنان به سمت شهمیرزاد بروید از آنجا به سمت فولاد محله حرکت کنید در جهت به یک دو راهی می رسید که سمت چپ می رود و روستاهای ورگو، پرور، کلیم، کاورد، فیسک، تلاجیم، ملاده، سرخده و بعد دره اوپرت تا جهت تا سرخده حدود چهار ساعت است.

جهت دوم از شهمیرزاد به سمت روستای چاشم و از آنجا به سمت هیکو، ملاده، سرخده بروید. ناگفته نماند که این جهت جزو جهتهای آسان و قابل دسترس برای همگان نیست.

اگر از تهران بخواهید به سمت ییلاق اوپرت بروید، جهت جاده فیروزکوه و خطیرکوه را انتخاب کنید؛ جهتی که هم کوتاه تر است و هم قشنگ تر. جهت جاده فیروزکوه به اوپرت یکی از زیباترین جهتهای ایران محسوب می شود. گردنه کدوک، راه آهن شمال، پل ورسک و غار اسپهبد خورشید در جهت قرار دارند.

منبع: گردشبان

به "اوپرت؛ شگفت انگیزترین مرز ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اوپرت؛ شگفت انگیزترین مرز ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید