اتحاد غول های فناوری برای تأمین امنیت گیمرها

به گزارش وبلاگ وبکو، با شیوع کرونا و افزایش قرنطینه و خانه نشینی مردم در دنیا، بازار بازی های ویدیویی و آنلاین در سال 2020 شاهد رشد خیره کننده ای بوده است که البته این موضوع ازچشم هکرها دور نمانده و صنعت گیم را به یک بازار مناسب برای حملات باج افزاری تبدیل نموده اند.

اتحاد غول های فناوری برای تأمین امنیت گیمرها

ازسوی دیگر افزایش میزان سوء استفاده از گیمرها بویژه بچه ها و نیز فرایند روبه رشد خشونت های کلامی، تهدید و...، غول های صنعت گیم دنیا را بر آن داشت که دشمنی سنتی خود را کنار گذاشته و به منظور ایجاد فضایی امن تر برای گیمرها، یک قرارداد همکاری تاریخی با یکدیگر منعقد نمایند. به این ترتیب مایکروسافت، نینتندو و سونی با یکدیگر همکاری نزدیکی را شروع می نمایند تا فضای صنعت گیم امن تر گردد.

2.7میلیارد گیمر در دنیا

آخرین تحقیقات مؤسسه بازاریابی و اطلاعات Newzoo نشان می دهد با توجه به پاندمی کرونا و افزایش اوقات فراغت مردم در نتیجه خانه نشینی، دورکاری و...، در سال 2020 تعداد گیمرهای دنیا به 2.7میلیارد نفر رسید که 1.5میلیارد نفر از این تعداد در منطقه آسیاپسیفیک حضور دارند. این تعداد گیمر می توانند به درآمدزایی صنعت گیم یاری شایان توجهی نمایند تا آنجا که تحقیقات نشان می دهد بازار دنیای گیم تا انتها سال 2020 ارزشی 174.9میلیارد دلاری خواهد داشت که نشان از رشد 20درصدی نسبت به سال گذشته دارد. محققان این مؤسسه امریکایی همچنین یادآور شده اند که 45میلیارد دلار از این درآمد به فروش کنسول ها مربوط می گردد و البته انتظار می رود ارزش کل این بازار تا سال 2023 به 201 میلیارد دلار برسد و فرصتی استثنایی را در اختیار برندهای بازی های ویدیویی قرار دهد.

در امسال میلادی با توجه به افزایش تعداد گیمرهای جدید و نیز افزایش مدت زمانی که کاربران بازی های آنلاین و ویدیویی انجام می دهند غول های صنعت بازی محصولات جدید خود را سریع تر از همواره ارائه دهند تا از این موقعیت بیشترین بهره را ببرند. نینتندو در ماه مارس با ارائه بازی Animal Crossing خوش درخشید و پیروز شد تعداد زیادی از گیمرها را به سوی کنسول های بازی این کمپانی جذب کند. البته سونی و مایکروسافت نیز بیکار ننشستند و در ماه نوامبر به ترتیب کنسول های بازی جدید خود یعنی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری X|S را به بازار عرضه کردند تا کاربران بیشتری را به سوی خود بکشانند. هرچند درآمدزایی این غول های دنیای گیم در سال 2020 افزایش یافته اما نگرانی ها از شرایط نامناسب و فضای ناامن بازی های آنلاین، این کمپانی های عظیم و پردرآمد را به سمت همکاری با یکدیگر سوق داد تا درنهایت پلتفرم های هریک از آنها از امنیت بیشتری برخوردار گردد.

یک تصمیم عظیم

هر چند مایکروسافت، نینتندو و سونی به طور معمول رقیب سنتی یکدیگر محسوب می شوند و همه کوشش خود را به کار می گیرند تا از یکدیگر پیشی بگیرند ظاهراً این بار خطرات را آنقدر جدی تلقی نموده اند که حاضر به همکاری تنگاتنگ با یکدیگر شده اند. این سه کمپانی حوزه بازی با یکدیگر همکاری نزدیکی را شروع خواهند کرد تا فضای بازی امن تر گردد و گیمرها بویژه بچه ها با مسائل اخلاقی کمتری در این فضا روبرو شوند. این همکاری همچنین سبب می گردد تا با توانی بیشتر با سخنان سرشار از نفرت و هرگونه آزار و اذیت کلامی و... مقابله گردد.

این سه کمپانی عنوان نموده اند که هرگز گیمرهای بددهان که از آنها به عنوان گیمرهای سمی(Toxic) یاد می گردد و هرگونه سوء استفاده در این فضا را تحمل نمی نمایند. بازیگران سمی در واقع برای دیگر گیمرها در طول بازی دردسرهایی ایجاد می نمایند و توسعه دهنده ها برای ارائه نقشه بازی و ارائه آپدیت های گیم ها با مسائلی جدی روبرو می شوند. تهدیدها، رفتار تنفرآمیز و رقابت های ناسالم در بعضی بازی ها مسائل روحی و روانی برای گیمرها بویژه بچه ها ایجاد نموده و حتی گاه گیمرهای نوجوان از سوی همین گیمرهای سمی تهدید به قتل شده اند. به هرحال هرچند این قتل هرگز رخ نداده اما به هرحال اثرات روحی نامناسبی بر این نوجوانان داشته است.

البته این همه ماجرا نیست و افزایش چشمگیر میزان حملات سایبری نیزاز دیگر دلایلی بوده که این سه رقیب حاضر شده اند در کنار هم قرار بگیرند و پیش از وقوع حملات هکری بویژه حملات DDoS با آن مقابله نمایند. به هرحال این اتحاد مثلث می تواند تأثیر زیادی بر خروجی کار داشته باشد و تجربه ایمن تری را برای گیمرها رقم بزند.

یک استراتژی خاص

اما همکاری غول های دنیای گیم و امن تر کردن فضای گیم چگونه امکانپذیر است؟ سه کمپانی مایکروسافت، نینتندو و سونی استراتژی پیشگیری، همکاری و مسئولیت پذیری را سرلوحه کار خود قرار داده و برای تحقق هریک از آنها، قوانینی خاص را در نظر گرفته اند.

این کمپانی های گیم در بخش های مختلف ورود نموده اند که یکی از مهم ترین آنها پیشگیری است. این سه کمپانی قرار است با ارائه ابزارهایی ویژه و خاص و کدهایی برای شخصی سازی، به کاربران یاری نمایند تا کنترل بیشتری بر مدیریت تجربه بازی خود داشته باشند و قبل از اینکه حمله ای رخ دهد یا سوء استفاده ای انجام گردد، مانع حملات هکرها و سوء استفاده آنها شوند. در مرحله پیشگیری، آموزش والدین و گیمرها درباره ابزارهای کنترلی هم در دستور کار این کمپانی ها قرار گرفته است.

در زمینه همکاری نیز این کمپانی ها نتیجه تحقیقات خود را به اشتراک می گذارند و ازسوی دیگر این کمپانی ها قول داده اند که در راستا خود با دولت و مجامع قانونگذاری و نیز صنایع دیگری همچون کمپانی هایی که به این بازی ها امتیاز می دهند همکاری داشته باشند تا امنیت بیشتری در بازی های آنلاین برقرار گردد. آنها معتقدند تنفر، خشونت و سوء استفاده از کاربران بویژه بچه ها نباید جایی در فضای گیم داشته باشد.

مسئولیت پذیری به معنای آسان تر کردن گزارش شکسته شدن قوانین این پلتفرم ها نیز بخشی دیگر از فرایند کار در طول این همکاری است. این غول های دنیای بازی در قوانین جدید خود ترتیبی اتخاذ نموده اند تا گزارش هرگونه سوء استفاده در فضای بازی های آنلاین بسیار ساده تر گردد و البته این کمپانی ها نیز نسبت به این گزارش ها کاملاً جوابگو باشند و کار را از مجاری قانونی پیگیری نمایند.

بر کسی پوشیده نیست که هر سه این غول های دنیای گیم پیش از این نیز ابزارهای نظارتی داشته اند که از آنها می توان به ابزارهای کنترل والدین بر عملکرد و بازی بچه ها اشاره نمود. در خط مشی این کمپانی ها همچنین سیاست های ضد سوء استفاده نیز وجود داشته است تا فضای بازی به محیطی مطبوع و به دور از هرگونه خشونت تبدیل گردد. با این حال، این جبهه مشترک می تواند تناقضات احتمالی را کاهش دهد. مهم نیست که از چه پلتفرمی استفاده می کنید آنچه اهمیت دارد این است که از این پس این شرکت ها اجازه نمی دهند بازیکنان سمی و متخلف، لذت و هیجان یک بازی خوب را برای دیگر گیمرها خراب نمایند.

در بیانیه مشترک این سه کمپانی عظیم فراوری گیم در دنیا آمده است: ما تنها زمانی بر این مسائل غلبه می کنیم که همگی با هم روی یک هدف متمرکز شویم و رویکرد مشترک داشته باشیم. ما باید در یک راستا سرمایه گذاری انجام دهیم و نگرش خود را نسبت به امنیت گیمرها تغییر داده و در این زمینه جدی تر باشیم. محافظت از بازیکنان آنلاین احتیاج به یک رویکرد چندبعدی و استانداردهایی جدید دارد؛ رویکردی که ترکیبی از مزایای تکنولوژی های پیشرفته(های تک)، یک جامعه حمایتی و نظارت دقیق بر موضوعات انسانی است. در این راستا باید در گام نخست امنیت گیمرهای آسیب پذیر ازجمله بچه ها و نوجوانان را در نظر داشته باشیم. با اینکه صنعت بازی های ویدیویی تا به امروز گام های عظیمی برای محافظت از گیمرها بویژه بچه ها برداشته اما می دانیم که هیچ کمپانی یا صنعتی نمی تواند این مسائل را به تنهایی حل نماید و حتماً احتیاج به همیاری دارد.

یک بازی برد- برد

البته باید گفت که مایکروسافت و سونی پیش از این نیز همکاری هایی با یکدیگر داشته اند اما موضوع این همکاری، کوشش برای ارتقای امنیت بیشتر فضای گیم نبوده است. همکاری این دوکمپانی درواقع برای پوشاندن نواقص و مسائل یکدیگر بود تا درنهایت، یک بازی برد- برد رقم بخورد. درواقع سال گذشته، تبحر و توانمندی مایکروسافت در زمینه فضای ابری و بازی های آنلاین، شرکت سونی را ترغیب کرد تا با این غول دنیای فناوری همراه گردد و سرویس استریم خود یعنی PlayStation Now را قدرتمندتر از گذشته کند. به این ترتیب در قالب این همکاری، سرویس های استریم سونی بر پلتفرم رایانش ابری اختصاصی مایکروسافت یعنی Azure فعالیت را شروع کرد تا با ایجاد سرورهای یکسان، بازی سازان راحت تر بتوانند برای هر دو سرویس بازی فراوری نموده و هر دو کمپانی بتوانند با سرویس های بازی آمازون و گوگل مقابله نمایند. البته امنیت گیمرها پیش از این نیز دغدغه این کمپانی های بازی بوده و به عنوان مثال فیل اسپنسر رئیس کمپانی ایکس باکس بارها تأکید نموده بود که گیم برای همه و مردم همه سرزمین هاست و باید ما فضای بازی را ارتقا دهیم و از امنیت گیمرها محافظت کنیم.

منبع: ایران آنلاین

به "اتحاد غول های فناوری برای تأمین امنیت گیمرها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتحاد غول های فناوری برای تأمین امنیت گیمرها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید